Svensk webb

Adidas skor – En av de största i branschen

Adidas skor  - En av de största i branschen

Nämn märket Adidas och de flesta har någon association till det, oavsett om det är kläder, accessoarer eller skor och oavsett om man själv äger eller har ägt något från Adidas, eller om man sett märket bäras av någon kändis. Adidas är ett sko- och klädmärke som har hängt med länge, faktiskt ända sedan slutet av 1940-talet, och har idag en näst intill ikonisk status inom sport- och modebranschen.

En av de största inom sportskor

Adidas grundades av Adolf “Adi” Dassler i Tyskland och har sedan producerat flertalet ikoniska skor. Dasslers vision var att utveckla produkter, skor, som var anpassade efter varje idrottares unika och individuella behov. Detta ledde till att många stjärnor inom olika sporter har använt Adidas skor, för vad sägs om fotbollsstjärnan Lionel Messi, boxningslegenden Muhammad Ali och tennisspelaren Stan Smith? Den sistnämnda har till och med gett namn till en skomodell, som dessutom är en av de mest kända av alla Adidas skor. Adidas Stan Smith har funnits sedan 1970-talet och är även nu en oerhört populär sneaker. Modellen finns i många olika färger och funkar dessutom inte bara effektivt på tennisplanen utan i alla lägen och aktiviteter.

Finns något för alla

Oavsett om du själv utövar någon form av sport, eller om du bara tycker Adidas skor är snygga, finns alltid något för dig. Adidas är en av de främsta aktörerna inom sportskor i hela världen, vilket du också kommer att upptäcka när du dyker in i vad Adidas har att erbjuda.

Adidas skor mister aldrig sin charm och förenar sport med musik och mode, för att alla olika individer ska hitta något som passar just en själv.  Adidas erbjuder allt från klassiska sneakers till sköna tofflor och atletiska sportskor, vilket gör att du med enkelhet finner ett perfekt par skor till dina olika aktiviteter. Dessutom finns det många olika klassiska modeller som tilltalar de flesta. De ikoniska modellerna Adidas Originals och Adidas Superstar känns alltid rätt i tiden. Adidas skor sammanför retro och streetwear och har en given plats i både historien såväl som nutiden och där deras skomodeller aldrig blir utbytbara.